Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Anna ... (10208 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Przyjaciela? A kto to taki??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
BiZi napisał:
Sethur napisał:
Czy juz przewietrzyliscie?... I czy to polska impreza - dla Polakow, czy bezowi tez przyjda powtykac jezyki w uszy *naszych* bialoglowych?.. jak zwykle

dlatego staram sie unikac takich imprez bo za bradzo mnie rece swedza jak widze takie zachowanie

Oj, panowie, czyzby zazdrosc? To chyba bialoglowy same powinny zdecydowac, komu pozwalaja "wetknac jezyk w uszy". Moze dla niektorych pan zadbany "bezowy" (co za slowo!) jest atrakcyjniejszy niz polski robol, ktory od tygodni nie widzial prysznica, smierdzi tania gorzala, i nie potrafi powiedziec 1 zdania bez 3 k...w i 5 ch...w.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Hilton napisał:

Pytanie było chyba do wioskowego i pewnie on odpowie ... , ale przyszło mi do głowy to zdanie gdzieś tam kiedyś znalezione więc wklejam :

Przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: "Jestem w więzieniu w Meksyku". A on odpowiada: "Nie przejmuj się. Zaraz tam będę"

ale takie rzeczy to tylko w erze , czy jakoś tak to się mówiło
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Lærer napisał:
(...)To chyba bialoglowy same powinny zdecydowac, komu pozwalaja "wetknac jezyk w uszy". (...)

Dokładnie . Przecież to kobiety decydują komu to ucho udostępniają , ich wybór , ich sprawa .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Lærer napisał:
[b]polski robol, ktory od tygodni nie widzial prysznica, smierdzi tania gorzala, i nie potrafi powiedziec 1 zdania bez 3 k...w i 5 ch...w.

Hehe.. takie atrakcje to akurat w *Torsie* ... i nie zazdrosc (bo mimo wszystko 'biale' nie daje sie zlapac w siatke na Swoim wlasnym podworku... ), tylko sam fakt reklamowania imprezy jako 'polskiej' o pomste do piekiel wola
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:

Po nazwiskach to nie wiem, ale sa tacy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
Sethur napisał:
Lærer napisał:
[b]polski robol, ktory od tygodni nie widzial prysznica, smierdzi tania gorzala, i nie potrafi powiedziec 1 zdania bez 3 k...w i 5 ch...w.

Hehe.. takie atrakcje to akurat w *Torsie* ... i nie zazdrosc (bo mimo wszystko 'biale' nie daje sie zlapac w siatke na Swoim wlasnym podworku... ), tylko sam fakt reklamowania imprezy jako 'polskiej' o pomste do piekiel wola

Jaka siatka i jakie podworko? Wyjasnij. Siedze w pracy przed komputerem i nie moge sie dobudzic... Sorry, nie kumam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Lærer napisał:
[b]
Jaka siatka i jakie podworko? Wyjasnij. Siedze w pracy przed komputerem i nie moge sie dobudzic... Sorry, nie kumam!

Hehehe... to mi sie zaraz dostanie od rasistow
Ja mam dzisiaj zwisielcze poczucie rytmu... zaraz zaczne jesc kawe... na mokro tez mnie nie dobudza.

...to dosc stara (postkolonialna) odpowiedz na pytanie: 'Co myslisz o kolorowych (czyt.czarnoskorych)'? - A co mozna myslec o ludziach ktorzy dali sie zlapac w siatke, w dodatku na ich wlasnym podworku?? ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
Sethur napisał:
Lærer napisał:
[b]

Hehehe... to mi sie zaraz dostanie od rasistow
Ja mam dzisiaj zwisielcze poczucie rytmu... zaraz zaczne jesc kawe... na mokro tez mnie nie dobudza.

...to dosc stara (postkolonialna) odpowiedz na pytanie: 'Co myslisz o kolorowych (czyt.czarnoskorych)'? - A co mozna myslec o ludziach ktorzy dali sie zlapac w siatke, w dodatku na ich wlasnym podworku?? ...

Kumam! Myslisz, ze powiedzenie bedzie mozna parafrazowac do Polakow, jezeli wybiora Kaczynskiego?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
49 Postów
Łukasz Turski
(luki2312)
Nowicjusz
Jak już wspomniałem imprezę organizują nowi ludzie z nowymi pomysłami i z doświadczeniem w organizacji takich imprez
co do niektórych komentarzy to przedstawiają one Wasz poziom kultury osobistej.
przy wejściu będzie selekcja (dresiki itd proszę zostawić w domu) oraz uważać na wcześniej spożyte %%%
Najlepszym sposobem na sprawdzenie poziomy tej imprezy jest po prostu przyjście
Serdecznie zapraszam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok